Renovera eller totalrenovera på ett smakfullt sätt

Allerskog & Krantz är en byggfirma som utför alla typer av renoveringar och totalrenoveringar i Stockholm med omnejd.

Att renovera ett badrum eller kök kan ge ett lyft åt hela bostaden. Dessa utrymmen slits mycket mer än övriga rum. Dessutom är det svårare att själv fräscha upp våtrum och kök. För att hemförsäkringen ska gälla måste den typen av renoveringar göras av en fackman.

Vi renoverar:

  • Kök
  • Badrum
  • WC
  • Tvättstuga

Vi kan också genomföra takrenovering, renovera källaren och genomföra dränering av husgrunden. Givetvis hjälper vi dig även gärna med att renovera vardagsrum, sovrum trappor och övriga utrymmen i ditt hus.

Självklart utför vi även alla former av renoveringsuppdrag i lägenhet eller radhus!

Totalrenovering där det genuina bevaras

Totalrenovering innebär att vi genomför en mycket genomgående renovering av hela byggnaden. Det är inte sällan detta är ett mer avancerat uppdrag än att bygga nytt. Anledningen är att det krävs mycket stor finkänslighet och noggrannhet för att bevara det gamla husets karaktär samtidigt som det får alla moderna finesser som du önskar dig. Vid behov använder vi arkitekt för att garantera att arbetet utförs i enighet med husets byggstil.

Oavsett om du vill renovera ett badrum, kök, WC eller tvättstuga – eller om du är ute efter en totalrenovering av hela huset kan Allerskog & Krantz hjälpa till.

Vill du renovera eller totalrenovera i Stockholm?

Allerskog & Krantz är en byggfirma som funnits ända sedan 1981. Genom åren har vi byggt, byggt ut och renoverat ett stort antal villor, hus, kontorslokaler och fastigheter i Stockholm med närområde.

Går du i byggplaner? Kontakta oss så kan vi diskutera olika lösningar!